Gyakori kérdések szolgáltatóknak

1. Mi ez?

Egy esküvői szolgáltató gyűjtő telefonos applikáció.

2. Én már fent vagyok hasonló oldalon, miért legyek itt is?

Mert itt valóban a felhasználók kiszolgálása az elsődleges cél, ami nemcsak rövidtávon, de hosszútávon is megtérül, ha megrendelést hoz Neked.
A befizetett egyszeri éves díjért szinkronban két felületen is megjelenik, weboldal (https://app.weddingbase.hu) és mobil applikáció, ezzel megcélozva az idősebb (pl.: örömanya, örömapa) és a fiatalabb (jegyespár) korosztályt is. Nem utolsó sorban olcsóbb mint a hasonló alkalmazások, mert ingyenes.

3. Hogyan népszerűsítitek az alkalmazást?

Profi kereső optimalizálással (SEO), közösségi média fizetett reklámfelületeivel, 15 éves rendezvényszervezői kapcsolatrendszerünk útján.

4. Miért megbízhatóbb és stabilabb mint más hasonló alkalmazás?

Mert a szakmában régóta dolgozó, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező esküvő-, rendezvényszervező és informatikus csapat állította össze, így a siker és a szakértelem garantált.

5. Miért hirdessem weddingbase.hu-n a szolgáltatásomat, mikor fent vagyok Facebook-on és van Instagram-om is, ahol szintén reklámozhatok.

Mert a telefon mindig ott van mindenkinél, applikáció használata gyorsabb mintha google-ben keresnénk, pár kattintással összeköthető szolgáltató és megrendelő.
WeddingBase applikációval egyből a célközönséget érik el a szolgáltatók, hiszen azok töltik le play áruházból akik éppen esküvőjüket tervezik a közeljövőben.

6. Hogyan hirdethetek WeddingBase applikáción?

A regisztrációs űrlap kitöltésével (https://weddingbase.hu/reg/) Számos kategória található az alkalmazásban, ahol kiválaszthatod a szolgáltatásodhoz leginkább illőt, így a felhasználók valóban az igényüknek megfelelő szolgáltatót fogják megtalálni.

7. Regisztrálhatok több kategóriában?

Igen, regisztráció során bármennyi kategória megjelölhető. Természetesen ésszerű keretek közt, csak azt jelöld meg amivel tényleg foglalkozol.

8. Akkor most hol kell regisztrálni?

Az alkalmazásban való regisztráció nem keverendő össze a weboldalon kitöltött regisztrációs űrlappal!
A https://weddingbase.hu/reg/ oldalon a szolgáltatók regisztrálnak, annak érdekében, hogy megjelenjen az adatlapjuk az app-ban.
Míg az applikáció kezdőoldalán a felhasználók regisztrációját kérjük, az app zökkenőmentes működése érdekében.
Ez azért szükséges, hogy a felhasználó más eszközökön is elérje adatait, pl: mentett kedvencek, vendéglista, jegyzettömb, stb.

9. Kapok admin felületet, ahol saját magam vihetem fel és szerkeszthetem az adatokat?

WeddingBase mobil applikációnál erre nincs szükséged, elég csak szolgáltatóként regisztrálni és mindent megcsinálunk Neked, levéve a terhet a válladról, ezzel már nem kell foglalkoznod. Későbbiekben bármilyen módosításról elég, ha emailben, írásban kéred és rögtön javítjuk, cseréljük.
Minden egyes regisztrációt személyesen ellenőrzünk, hogy megfeleljen az elvárásnak és ezáltal egy valóban színvonalas applikációt nyújtsunk a felhasználóknak.
Ha mindent rendben találtunk megerősítő emailt küldünk a sikeres regisztrációról.

10. Hogyan rangsorolják kategórián belül a szolgáltatókat?

Erre lett létrehozva a csillagos értékelés, melyben szövegesen is véleményezhetők a szolgáltatók. Ez alapján az applikáció automatikusan rangsorol. A felhasználók csak egyszer értékelhetnek minden szolgáltatót.